Η Ασφαλιστική Εταιρία μου Έκλεισε. Τι κάνω;

Ασφαλιστική εταιρία έκλεισε

Στο πρόσφατο παρελθόν έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις με ασφαλιστικές εταιρίες που έχουν “βάλει λουκέτο” με πιο τρανταχτή αυτή της Ασπίς Πρόνοια το 2009, η οποία άφησε περίπου 838.000 ανασφάλιστους ιδιοκτήτες οχημάτων.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε δεν είναι απίθανο να βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι με αντίστοιχες καταστάσεις, οπότε καλό είναι να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε αν έχουμε ασφάλεια αυτοκινήτου  σε μια εταιρία που έκλεισε.

Αρχικά δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός, καθώς έχουμε στη διάθεσή μας ένα μήνα να ασφαλιστούμε σε μια νέα εταιρία. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα όλες οι ασφαλειες αυτοκινητων της εταιρίας που έκλεισε καλύπτονται από το Επικουρικό Κεφάλαιο, που σημαίνει ότι σε περίπτωση ατυχήματος θα αποζημιωθούμε.

Εφόσον περάσει το παραπάνω χρονικό διάστημα, πρέπει να κάνουμε μια νέα ασφάλεια αλλά δίνοντας μεγάλη προσοχή στην εταιρία που θα επιλέξουμε, να είναι αξιόπιστη και να μην υπάρχουν “ψίθυροι” αφερεγγυότητας γι’ αυτή στην αγορά. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να αναζητήσουμε online νέα για την εταιρία της επιλογής μας και να δούμε τι γράφεται γι΄ αυτή από αξιόπιστες ιστοσελίδες εφημερίδων ή οικονομικών νέων.

Πριν ασφαλιστούμε λοιπόν, είναι σημαντικό να κάνουμε έρευνα αγοράς όχι μόνο για τις τιμές στις ασφάλειες αυτοκινήτων και τις καλύψεις που προσφέρουν, αλλά και για τις ίδιες τις ασφαλιστικές εταιρίες.

Φθηνές Ασφάλειες Αυτοκινήτων. Κάνε κλικ εδώ!

Οι χρήστες που ήρθαν στη σελίδα μας έψαχναν για:

αξιοπιστες ασφαλιστικες εταιρειες αυτοκινητων, ποια ασφαλεια αυτοκινητου εκλεισε, ΠΟΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ, ασφαλειες αυτοκινητων που εκλεισαν, ποιες ασφαλειες αυτοκινητων εκλεισαν, ποια ασφαλιστικη εταιρεια εκλεισε, ποιεσ ασφαλιστικεσ εκλεισαν, ασπις προνοια ασφάλειες αυτοκινητου, αξιοπιστες ασφαλιστικες εταιρειες

2 σχόλια στο Η Ασφαλιστική Εταιρία μου Έκλεισε. Τι κάνω;

  • ΣΥΡΙΓΟΥ  έγραψε:

    Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΑΚΑΡΕΙ. ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ? ΣΕ ΠΙΟ ΦΑΧ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ Η ΜΑΙΛ?

  • Ασφάλειες Αυτοκινήτων  έγραψε:

    Τα στοιχεία επικοινωνίας του Επικουρικού Κεφαλαίου θα τα βρεις στην παρακάτω σελίδα: http://www.epikef.gr/default.aspx?lang=el&master=2&menuid=3

    Όμως όπως διαβάσαμε σε ανακοίνωσή τους θα είναι κλειστά Παρασκευή και Δευτέρα, οπότε καλό είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους από Τρίτη:
    “Σας ανακοινώνουμε ότι το Επικουρικό Κεφάλαιο θα μεταφέρει την έδρα του σε κτίριο επί της οδού Μακρή 1. Η λειτουργία των νέων γραφείων θα αρχίσει από 19/2/2013, ημέρα Τρίτη. Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι το Επικουρικό Κεφάλαιο θα παραμείνει κλειστό την 15 και 18 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Παρασκευή και Δευτέρα αντίστοιχα, λόγω της μετακόμισης.”

Σχολιάστε το

...γιατί η γνώμη σας μετράει!