ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Ασφαλιστική Εταιρία ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

H ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ δημιουργήθηκε το 1978 και έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη. Είναι η πρώτη σε μέγεθος ασφαλιστική στη Βόρειο Ελλάδα και από τις μεγαλύτερες σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας αυτή τη στιγμή  το μεγαλύτερο αριθμό ασφαλισμένων οχημάτων από τις υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρίες, ο οποίος ξεπερνάει τα 600.000 οχήματα. Διαθέτει ιδιόκτητα ασθενοφόρα και πτητικά μέσα για άμεση 24ωρη παροχή βοήθειας στους ασφαλισμένους της καθώς και επιτόπου τεχνική και οδική βοήθειας.

 

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ – Ασφάλειες αυτοκινήτων

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ διαθέτει 4 πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτων, τα οποία διαθέτουν επιπλέον των υποχρεωτικών καλύψεων:

Βασικό Πακέτο Ασφάλισης: είναι το φθηνότερο και πιο συνηθισμένο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου και με Πλήρη οδική βοήθεια, Προστασία Bonus, Νομική προστασία, Επείγουσα αερομεταφορά σε όλη την Ελλάδα, Φροντίδα υγείας με δωρεάν και εκπτωτικές παροχές και άλλα.

Mini Casco: ότι και το Βασικό πακέτο ασφάλισης και επιπλέον Θραύση κρυστάλλων,  Πυρός αυτοκινήτου, Πυρός αυτοκινήτου από τρομοκρατικές ενέργειες, Ολική κλοπή, Μερική κλοπή.

Midi Casco: ότι και το πακέτο ασφάλισης Mini Casco και επιπλέον Ίδιες ζημίες από απόπειρα κλοπής, Ίδιες ζημίες από κακόβουλη βλάβη με δυνατότητα επιλογής του ποσού απαλλαγής , Ίδιες ζημίες από θεομηνίες,

Full Casco: ότι και το πακέτο ασφάλισης Midi Casco και επιπλέον Ίδιες ζημίες από πρόσκρουση – σύγκρουση – ανατροπή, Αστική ευθύνη από πυρκαγιά ασφαλισμένου οχήματος για σωματικές βλάβες, Αστική ευθύνη μεταφερόμενου φορτίου για σωματικές βλάβες, Αερόσακοι συνεπεία ατυχήματος.

Ασφάλειες αυτοκινήτων της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ μπορείτε να βρείτε και στο Asfalistra, όπου θα συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές από άλλες 40 ασφαλιστικές εταιρίες.

Δωρεάν Πρόγραμμα Ερμής

Αν κάνετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας στην ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, θα  απολαύσετε τις δωρεάν υπηρεσίες του προγράμματος Ερμής, το οποίο προσφέρει:

- Άμεσος Φιλικός Διακανονισμός: αποζημίωση για κάθε υλική ζημία που προκλήθηκε στο αυτοκίνητό σας από οδηγό άλλης ασφαλιστικής εταιρίας αλλά και από ανασφάλιστο όχημα, όταν δεν ευθύνεστε.
- Άμεση παρουσία της εταιρίας και παροχή βοήθειας στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.
- Συμπλήρωση και παραλαβή της δήλωσης ατυχήματος.
- Φωτογράφηση του τόπου του τροχαίου ατυχήματος, του αυτοκίνητού σας και των υπόλοιπων εμπλεκομένων οχημάτων.
- Συμβουλές και υποστήριξή σας έναντι των άλλων οδηγών.
- Περισυλλογή και μεταφορά τόσο των επιβατών όσο και των αποσκευών.
- Άμεση παροχή χρήσιμης τεχνικής, ιατρικής τηλεβοήθειας.
- Συμβουλές για την επισκευή του αυτοκινήτου σας.
- Ανοιχτή γραμμή και επικοινωνία με το Νομικό τμήμα της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.
- 24ωρη και συνεχής εξυπηρέτηση, όλες τις μέρες του χρόνου.

Φιλικός διακανονισμός ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Με το φιλικό διακανονισμό της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, πληρώνεστε για κάθε υλική ζημία που προκλήθηκε στο αυτοκίνητό σας από ανασφάλιστο ή ασφαλισμένο σε άλλη εταιρία όχημα. Ο φιλικός διακανονισμός ισχύει για τις περιπτώσεις που δεν ευθύνεστε για το ατύχημα, και αν τον χρησιμοποιήσετε θα γλιτώσετε την όποια ταλαιπωρία ή ενδεχόμενη καθυστέρηση πληρωμής που μπορεί να είχατε από την άλλη ασφαλιστική εταιρία.

Δωρεάν Γραμμές Βοήθειας

Μπορείτε να καλέσετε δωρεάν από κινητό και από σταθερό  τηλέφωνο τις γραμμές βοήθειας της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ:

Για Βόρεια Ελλάδα: 11555
Για Νότια Ελλάδα:   11556

  Βρες Τώρα Φθηνές Ασφάλειες Αυτοκινήτων. Κλικ εδώ!

Οι χρήστες που ήρθαν στη σελίδα μας έψαχναν για:

ιντερσαλονικα, intersalonika, ασφαλεια αυτοκινητου ιντερσαλονικα, ιντερσαλονικα τιμες, ιντερσαλονικα ασφαλιστικη, ασφαλειες αυτοκινητων τιμες ιντερσαλονικα, ασφαλεια αυτοκινητου ιντερσαλονικα τιμεσ, ασφαλειες αυτοκινητων ιντερσαλονικα, ασφαλειες αυτοκινητων ιντερσαλονικα τιμες, ιντερσαλονικα ασφαλειεσ

3 σχόλια στο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

  • μαρινα  έγραψε:

    ειμαι ανεργη υπαρχουν εκπτωτικες ασφαλειες για αυτοκινητο?

  • Βαγγέλης Ταβερναράκης  έγραψε:

    ειμαι ανεργος υπαρχουν εκπτωτικες ασφαλειες για αυτοκινητο?

  • Ασφάλειες Αυτοκινήτων  έγραψε:

    Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες προσφέρουν εκπτώσεις στους ανέργους, οπότε καλό είναι πριν κλείσετε την ασφάλειά σας να κάνετε μια online έρευνα αγοράς και να δείτε ποια σας συμφέρει καλύτερα…

Σχολιάστε το

...γιατί η γνώμη σας μετράει!