Η σύγκριση σε ασφάλειες αυτοκινήτων είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία, με την οποία θα βρείτε τις φθηνότερες τιμές για ασφάλειες της αγοράς. Αυτή τη στιγμή η σύγκριση ασφαλειών αυτοκινήτων, προσφέρεται από δύο online ασφαλιστικά γραφεία, την InsuranceMarket και το Asfalistra.

Φροντίστε να κάνετε σύγκριση ασφαλειών στη σελίδα μας κάθε φορά που θέλετε να ανανεώσετε ή να κάνετε νέα ασφάλεια, καθώς μπορεί να έχει βγει καινούρια προσφορά από την τελευταία φορά που ψάξατε.

Σύγκριση Ασφάλειες Αυτοκινήτων InsuranceMarket

Συμπληρώστε τα στοιχεία στην παραπάνω φόρμα και πατήστε το κουμπί “Πάρτε Προσφορές”.

Αυτόματα  θα ανοίξει η σελίδα της InsuranceMarket σε νέο παράθυρο, στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε και τα υπόλοιπα στοιχεία σας στη φόρμα αναζήτησης. Η διαδικασία σύγκρισης ολοκληρώνεται σε 3 απλά βήματα και θα σας εμφανίσει προσφορές από περισσότερες από 20 ασφαλιστικές εταιρίες. Στις ασφάλειες αυτοκινήτων έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε καλύψεις και έτσι να διαμορφώσετε εσείς το τελικό κόστος.

Τέλος, μπορείτε να κλείσετε την ασφάλειά σας είτε online είτε τηλεφωνικώς, όπου θα σας ζητηθεί ο κωδικός της προσφοράς που επιλέξατε.

Συμβουλές για σωστή σύγκριση στις ασφάλειες αυτοκινήτων

Επειδή οι τιμές στις ασφάλειες αυτοκινήτων επηρεάζονται από πάρα πολλούς παράγοντες, ηλικία οδηγού, χρόνια κατοχής διπλώματος, παλαιότητα αυτοκινήτων και άλλα, σας συμβουλεύουμε να:

– Συμπληρώσετε σωστά τα στοιχεία στις φόρμες αναζήτησης.
– Μην κάνετε λάθη στις ημερομηνίες, όπου αυτές σας ζητηθούν.
– Μην βάζετε ψεύτικα στοιχεία.
– Επιλέξτε μόνο τις καλύψεις που θέλετε. Αν προσθέσετε ή αφαιρέσετε κάποια κάλυψη θα ανανεωθεί αυτόματα και η τιμή της ασφάλειας.

Μόνο έτσι θα γίνει σωστή σύγκριση σε ασφάλειες αυτοκινήτων και να εμφανιστούν οι φθηνές για εσάς προσφορές.

 

Κάνε τώρα Σύγκριση σε Ασφάλειες Αυτοκινήτων. Κλικ εδώ!